maanantai 12. syyskuuta 2016

Seuran yhteinen valmennusleiri

Cereza osallistui seuran muiden joukkueiden kanssa kaksipäiväiselle seuran yhteiselle valmennusleirille 10.-11.9.. Leirillä Cereza pääsi seuran alle 12 -vuotiaiden joukkueiden valmentajien oppiin. Cereza kiersi leirillä yhdessä nuorempien Indigoiden kanssa ja tytöt saivatkin olla esimerkkinä nuoremmille voimistelijoille.


Cerezan ensimmäinen leiripäivä piti sisällään balettia ja jalkatekniikkaa, ponnistusvoimaa, tanssia sekä ketteryyttä ja koordinaatiota. Balettitunnilla pääsimme Iisan opissa tekemään erilaisia jalkatekniikkaa kehittäviä  harjoituksia ja kokeilemaan mm. piruetteja.



Ponnistusvoimatunnilla haimme erilaisia tapoja ponnistaa ja teimme useita toistoja erilaisista hypyistä. Ponnistusvoimatunnilla saimme unohtaa nilkkojen ojentamisen ja todella keskittyä vain ponnistamiseen.


Annin tanssitunnilla pääsimme tekemään lyrical - tanssisarjaa. Sekä lauantain että sunnuntain tanssitunnit olivat Cerezan tytöille todella mieluisia juttuja. Lauantain leiripäivän viimeinen tunti sisälsi ketteryyttä ja koordinaatiota, jonka piti meidän oma valmentaja Mari.



Sunnuntain leiripäivä päästiin aloittamaan showtanssilla ja pääsimme heittäytymään erilaisiin rooleihin. Leiriä jatkettiin Netan nopeusvoima ja Hannakaisan kehonhallintatunnilla. Kehonhallinnassa pääsimme liikkumaan erilaisten eläinten tavoin ja todella haastamaan itsemme. Viikonlopun leirityksen pääsimme päättämään Annan joogatunnilla ja loppurentoutuksella.



Leiripäivät olivat antoisia ja tytöt jaksoivat hienosti treenata koko viikonlopun. Alla oleva kuva kertoo leiripäivien jälkeisistä tunnelmista. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti