maanantai 21. marraskuuta 2016

Tul:n välinemestaruuskisat ja kultainen kauden päätös

Viime viikonloppuna Cereza päätti syksyn kisakautensa Salossa Tul:n välinemestaruuskisoissa. Poikkeuksellisesti Cereza kisasi Salossa 14-16 -vuotiaiden harrastesarjassa kilpasarjan sijaan.

Kohti Saloa lähdimme lauantaiaamuna hyvissä ajoin, jotta olisimme kisapaikalla kisojen alkaessa. Cereza kilpaili suoritusnumerolla 74. ja myöhäisestä suoritusajasta johtuen jätimme aamun harkka-ajan käyttämättä.

Kisapaikalle saavuttuamme aloitimme hiusten- ja meikkienlaiton, samalla kun seurasimme muiden upeita kisasuorituksia. Valmistautumisen jälkeen kävimme syömässä kisaruokailussa, jatkoimme kisojen seuraamista ja oman suoritusvuoron odottamista. Lopulta viiden aikaan illalla pääsimme aloittamaan lämmittelyn ja Cerezan kilpailu vuoro koitti vähän kuuden jälkeen.

Pitkästä päivästä huolimatta tytöt hoitivat alkukilpailusuorituksen kunnialla ja kilpailusuoritus oli ehdottomasti kauden paras. Suoritus oli todella yhtäaikainen ja siisti, eikä välinevirheitä ollut juurikaan. Sekä tytöt että valmentajat olivat suoritukseen erityisen tyytyväisiä ja hyvästä suorituksesta meidät palkittiin myös kauden parhailla pisteillä 10,65!

Hyvillä mielin suuntasimme alkukilpailun jälkeen syömään ja kohti koulumajoitusta. Loppuilta menikin nopeasti koululle majoittuessa ja tulevaan loppukilpailuun valmistautuessa. Sunnuntaiaamuna herättiin hyvissä ajoin aamupalalle ja sen jälkeen suuntasimme kisahallille kisaharkkaan.

Kisaharkka oli aikamoinen katastrofi. Pallot eivät pysyneet tyttöjen kädessä, tasapainot horjuivat ja hypytkään eivät oikein lentäneet. Katastrofaalisen harkan jälkeen suuntasimme takaisin majoituskoululle laittautumaan ja valmistautumaan tulevaan kisapäivään. Kisavalmistautumisen ohessa tehtiin tiukkaa videoanalyysia kisaharkasta ja jokainen korjasi ajatuksella omia virheitään, jotta loppukilpailusuoritus olisi yhtä onnistunut kun lauantainen alkukilpailuiden suoritus.

Takaisin kisapaikalle suuntasimme ennen esittelymarssin alkua, heti sen jälkeen kun olimme suorittaneet ensin majoituskoululla tavaroiden pakkausta valmentajien autojen peräkontteihin. Oman haasteensa tavaroiden mahduttamiseen antoivat mm. mukana olleet lastenvaunut.

Esittelymarssin jälkeen teimme vielä viimeisen silauksen kisalookeihin ja sen jälkeen saimme keskittyä seuraamaan 14-16 -vuotiaiden kilpasarjan tiukkaa loppukilpailua. Oma suoritus vuoromme oli vasta kisojen lopulla suoritusnumerolla 21.

Kisalämpässä haettiin hyvän keskittymisen kautta varmuutta kisasuoritukseen ja selkeyttä kisaharkassa epäonnistuneisiin kohtiin.

Kisasuoritus sisälsi muutamia välinevirheitä, mutta ne eivät haitanneet ohjelman liikkeiden suorittamista. Loppukilpailusuoritus oli selkeästi kisakauden toiseksi paras suoritus ja kokonaisuutena meidän oli helppo olla tyytyväisiä kahden päivän kisasaldoon. Loppukilpailuissa saimme pisteet 9,75 ja kun ne yhdistettiin alkukilpailupisteisiin oli tuloksemme 20,40, joka oikeutti meidät Tul:n avoimen 14-16v harrastesarjan mestaruuteen!

Pitkän kisaviikonlopun päätteeksi saimme astella ylpeänä palkintojenjakoon, jossa meille jaettiin kaulaan kultaiset mitalit merkiksi oman sarjamme voitosta.

Kisojen päätyttyä suuntasimme abc:lle syömään ja sen jälkeen kohti kotia. Cereza teki paluun Raumalle hymyssä suin, sillä kisareissulta saatiin juuri se, mitä lähdettiinkin hakemaan.

Kokonaisuutena Cerezan syksyn kisakausi oli onnistunut ja kauden alussa asetetut tavoitteet täyttyivät upeasti. Nyt on aika päästää pallot ansaituille joululomille ja kaivaa poron sarvet esille. Suuntaamme punaisena vilkkuvat nenämme kohti joulua ja tulevia esiintymisiä.

Tsemppiä kaikille vielä kisakauttaan jatkaville!! :)