maanantai 20. maaliskuuta 2017

Kisakauden avaus Salossa

Cereza avasi lauantaina kevään kisakautensa Salossa pidetyssä Sunborn cupissa. Kisakausi siis lähti käyntiin sieltä mihin se syksyllä päätettiin kultaisissa tunnelmissa.

Kohti Saloa lähdettiin hyvissä ajoin aamusta. Salohalliin päästyämme aloitimme samantien hyppynarulämpän kisaharkkaan varten. Lämpässä saatiin lyhyessä ajassa käytyä läpi kaikki tarvittavat kohdat kisaharkkaa varten. Ennen harkkaa ilmassa oli pientä jännitystä, mutta se saatiin hyvin hallintaan ja harkkasuoritus olikin perustreenitasoa. Erityisesti noston sujumiseen olimme tyytyväisiä.


Harkan jälkeen teimme lyhyen videoanalyysin ja sen pohjalta jokainen kävi vielä läpi itsenäisesti ohjelmasta muutamia kohtia. Sen jälkeen meillä olikin hyvin aikaa keskittyä hiusten- ja meikkienlaittoon sekä toisten harkkasuoritusten seuraamiseen.

Kisasuoritukseen valmistautumisen aloitimme hyvissä ajoin ennen omaa suoritustamme. Vaikka kisat lähtivätkin liikkeelle vauhdikkaasti ja hetken näytti sille, että meille tulee kisavalmistautumisessa kiire, niin lopulta aikaa oli kuitenkin hyvinkin runsaasti ja saimme käyty läpi yhdessä kaikki haluamamme kohdat ohjelmasta.




Kisasuoritus oli harkkasuoritusta parempi vaikka se sisälsikin eriaikaisuutta ja muutamia selkeitä virheitä, kuten mm. yhden horjahduksen. Epätarkkuuksista huolimatta suoritus oli kauden ensimmäiseksi kisasuoritukseksi todella hyvä ja rento. Pisteitä jouduimme odottamaan yli tunnin sillä heti suorituksemme jälkeen kisoissa pidettiin tauko.


Pisteiden odottelun käytimme valokuvaamiseen ja ehdimme laittaa kaikki tavaratkin kasaan kotiinlähtöä varten. Lopulta tauon jälkeen pisteemme (10,617) julkaistiin ja olimme niihin erittäin tyytyväisiä. Suorituksessa oli selkeitä epätarkkuuksia, jotka korjaamalla meillä on mahdollisuus pisteiden nostoon. Salon pisteet olivatkin motivoiva ja hyvä startti uudelle kisakaudelle.





Tämän viikon käytämme treeneissä muutamien tarkennuksien ja pienten muutosten tekemiseen sekä haemme hyvää kisavarmuutta ensi viikonlopun Jyväskylän kaupunki cupia varten. Ensi viikonloppuna ei kisoissa ole kisaharkkaa, joten sunnuntaiaamuna astelemme suoritusnumerolla 2, suoraan kisamatolle.

Ensi viikonlopun kisat ovat erityiset, sillä pääsemme kisaamaan valmentajamme Tinjan entiseen kotihalliin ja ensi kertaa elämässään Tinja edustaa Vaajakoskella jotain muuta seuraa kuin omaa kasvattiseuraansa.


Mukavaa viikkoa kaikille!! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti