perjantai 6. marraskuuta 2015

1.11. TUL:n Varsinais-Suomen piirin välinekisat

Cereza aloitti ensimmäisen välinekautensa TUL:n Varsinais-Suomen piirinkisoissa Turussa. Kisaviikolla treeneissä pystyttiin tekemään hyviä ja ehjiä suorituksia, ja tytöillä oli rento fiilis kisakauden alun suhteen.
 

Viimeisissä valmistautumistreeneissä tytöt saivat myös hetkeksi ajatuksensa pois viikonlopun kisoista, kun Cereza pääsi kouluttamaan Samulia nauhan käsittelyssä.


Sunnuntaiaamuna 1.11. lähdimme klo 6.30 kohti Kupittaata luottavaisin mielin. Kisapäivä aloitettiin kisakampauksen laitolla ja valmistautumisella harkkasuoritukseen.

Harkkasuoritus oli perushyvä, tyttöjen hermot pitivät hyvin ensimmäisessä välineharkassa ja suuremmilta pudotuksilta vältyttiinkin. Kisaharkkaan jäi kuitenkin korjattavaa kisasuoritusta ajatellen.


Kisaharkan jälkeen teimme pieniä tarkennuksia ja kävimme laskulla muutamia kohtia läpi. Tytöillä oli hyvä fiilis kisaharkan jälkeen ja suurempaa jännitystä ei ollut havaittavissa. Kisapäivä sujui toisten suorituksia seuraten ja kisameikkiä laittaen, sillä kilpailimme vasta numerolla 31.



Ennen kisasuoritusta saimme luotua tytöille hyvän ja luottavaisen fiiliksen astella matolle. Kisasuoritus oli harkkasuoritusta parempi, vaikkakin pientä eriaikaisuutta erityisesti ohjelman lopulla olikin. Kisasuorituksessa vältyimme myös suuremmilta pudotuksilta. :) Tytöt selviytyivät ensimmäisestä välinesuorituksestaan todella hienosti.



Tulosta jouduimme jännittämään hetken aikaa. Saimme tulokseksi kategorian E ja pienen epätietoisuuden jälkeen kategoriapettymys muuttui iloksi kun selvisi, että suorituksemme oli pronssimitalin arvoinen. :) Ainut asia mikä valmentajia jäi harmittamaan oli se, ettei tyttöjen reaktiota mitaliuutisesta saatu tallennettua videolle. :)




Ensimmäisissä välinekisoissaan Cereza kykeni tekemään mitalinarvoisen suorituksen ja kategorian sisällä saimme pisteet TV 2,55 AV 1,6 EXE 4,20 / yht. 8,35, joihin olimme erityisen tyytyväisiä.
 


Cerezan tytöt kuin myös valmentajat ottivat kaiken ilon irti onnistumisesta ja loistavasta aloituksesta ensimmäiselle välinekaudelle! Kotimatkalla pysähdyimme juomaan mitalikahvit Raision Abc.lle, tästä on hyvä jatkaa ensi lauantai aluekisoihin. :)


Onnea myös muille mitalisteille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti