sunnuntai 9. huhtikuuta 2017

Turku cup

Turku cupissa teimme jälleen paluun kilpasarjan puolelle ja kisasimmekin tuttuun tapaan 14-16 -vuotiaiden kilpasarjassa. Kohti Turkua lähdimme jo klo 7.00 yhdessä Resedan kanssa, jotta Reseda ehtisi matolle ennen virallisten harkkojen alkamista.

Kupittaalle päästyämme aloitimme valmistautumisen hiusten- ja tekoripsien laitolla. Jo ennen omaa harkka-aikaamme ehdimme laittamaan kaikkien hiukset ja meikit kuntoon.


Kisaharkka sisälsi muutamia eriaikaisuuksia, epätarkkuuksia ja kuviovirheitä. Harkan jälkeen jokainen kävi itsenäisesti läpi muutaman kohdan ohjelmasta, jotta epätarkkuudet saadaan kisasuoritukseen korjattua. Harkan jälkeen jatkoimme meikkien viimeistelyllä sekä hiusten hilettämisellä ja olimmekin kisakunnossa jo hyvissä ajoin ennen esittelymarssia.

Oma suorituksemme oli vasta numerolla 65, joten esittelymarssin jälkeen meillä oli enemmän kuin runsaasti aikaa seurata kisoja ja kannustaa seuramme muita joukkueita.



Kisapäivä oli todella pitkä ja hieman ennen puolta viittä pääsimme vihdoin aloittamaan kisasuoritukseen valmistautumisen ja lämmittelyn. Jo lämmittelyssä oli havaittavissa se, ettei tyttöjen keskittyminen ollut parhaalla mahdollisella tasolla ja väsymys painoi osaa hieman toisia enemmän.

Kisalämpän aikana tyttöjen keskittyminen herpaantui tavallista enemmän ja fiilis suoritukseen lähdettäessä ei ehkä ollut parhaalla mahdollisella tasolla. Suorituksessa oli pieniä jatkuvia epätarkkuuksia, jotka aiheuttivat eriaikaisuutta ja muita epämääräisiä virheitä. Suoritus jäi selkeästi edellisen viikon Liedon kisojen vapautuneesta ja tarkasta suorituksesta.


Pisteet olivat todella iso pettymys, mutta tuomarilinja tuntui olevan tiukka monen muunkin joukkueen kohdalla. Kotiin päästiin lähtemään vihdoin puoli seitsemän aikaan illalla äärimmäisen väsyneenä.



Tulevalla viikolla treenataan vain kerran pienestä pääsiäislomastamme johtuen, mutta pääsiäisen jälkeen katseet kääntyvät taas kisamatolle kun kauden viimeiset kisat eli Hyvinkää cup kutsuu.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti