maanantai 3. huhtikuuta 2017

Tul:n piirinkisat Liedossa

Vaajakosken hieman epäonnisten kisojen jälkeen suuntasimme Varsinais-Suomen piirinkisoihin Lietohallille. Liedossa jatkoimme kisaamista harrastesarjan puolella.


Kohti Lietoa lähdettiin hyvissä ajoin sunnuntaiaamuna. Harkkasuoritukseen valmistautuminen sujui hyvin ja harkkasuorituskin oli perustreenitasoa, muutamia virheitä lukuunottamatta. Harkan jälkeen jatkoimme kisasuoritukseen valmistautumista. Liedon kisassa saimme yhtä epäonnisen suorituspaikan kun Vaajakoskellakin ja jouduimme jälleen avaamaan oman sarjamme.

Kisasuoritukseen valmistautuminen sujui hyvin, tosin paikalle saapuneet runsaat kannustusjoukot loivat läsnäolollaan tytöille pientä jännitystä.



Jännityksestä huolimatta kisasuoritus oli todella upea ja yhtäaikainen, parasta mahdollista Cerezaa! Fiilis suorituksen jälkeen oli todella huojentunut ja katossa. Korkeisiin teknisiin pisteisiin oltiin äärimmäisen tyytyväisiä, mutta matalat suorituspisteet jäivät harmittamaan koko tiimiä.



Jouduimme jälleen jännittämään koko sarjamme ajan sitä, mihin pisteemme riittävät. Kotiintuomisina kisoista mukaamme lähti pronssiset mitalit. Jäimme jälleen harmittavasti kisoihin asetetusta tavoitteesta, vaikka saimmekin nostettua tekniset pisteet tavoitetasolle.





Liedon kisa kuitenkin jätti alhaisista suoituspisteistä huolimatta kaikille hyvän mielen ja tästä on hyvä jatkaa kohti uutta kisaviikkoa ja ensi viikonlopun Turku cupia.


Tsemppiä kaikille kuluvaan kisaviikkoon! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti