tiistai 28. maaliskuuta 2017

26.3. Jyväskylä cup

Cerezan kevään kisakausi jatkui Sunborn cupin jälkeen Jyväskylä cupissa, kilpasarjan sijaan kisasimme Vaajakoskella harrastesarjan puolella. Kisoihin lähtö oli sunnuntaiaamuna klo 5.00, siis todella aikaisin, sillä samaisena yönä kelloja siirrettiin kesäaikaan.


Vaajakoskella saimme huonoimman mahdollisen lähtöasetelman kisoihin kun kisasimme numerolla 2 ja avasimme oman sarjamme. Ilman harkkasuoritusta kisaan lähteminen loi myös oman jännityksensä. Usko omaan tekemiseen ja Salon jälkeen ohjelmaan tehtyihin muutoksiin/tarkennuksiin oli kuitenkin kova.



Vaajakoskelle saavuimme klo 8.30, viimeistelimme kisameikit sekä -kampaukset, ja sen jälkeen aloitimme lämmittelyn ja valmistautumisen kisasuoritukseen. Valmistautuminen sujui suunniteltu ja fiilis matolle astellessa oli todella hyvä.



Kisasuoritus oli kaikkea muuta kuin hyvä. Kaatuminen, törmäys, eriaikaisuudet..siinä ne päällimmäiset. Tekniset pisteet putosivat historiallisen alas ja mitalitaistosta tuli todella jännittävä. Jouduimme odottamaan koko sarjamme ajan sitä, mihin todella epämääräisellä suorituksella saadut pisteet riittävät. Lopulta viimeinenkin sarjamme suoritus oli ohi ja mitalimme väri varmistui. Suorituksemme riitti hopeaan.





Jyväskylän kisassa suorituksessa jäätiin todella isosti normaalista treenitasosta ja kisoihin asetettua tavoitettua ei saatu täytettyä. Mitali on kuitenkin aina mitali ja omille virheille on myös osattava nauraa. Vaajakoskella koettiin joukkueena uusia asioita ja mielenkiintoisesta kisasuorituksesta sisuuntuneena jatketaan kohti ensi viikonloppua ja Lietoa.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti