tiistai 9. toukokuuta 2017

Kevätnäytös

Cereza esiintyi 5.5. ja 6.5. Rauman Naisvoimistelijoiden kevätnäytöksissä. Esiinnyimme molemmissa näytöksissä sekä kevään kilpailuohjelmalla, että omien vanhempiemme kanssa esitysohjelmallamme. 


Kevätnäytöksen kenraaleissa osa tytöistä oli vielä skeptisiä esitysohjelmaa kohtaan, mutta viimeistään ensimmäisen näytöksen ja aivan uskomattoman mahtavien aplodien jälkeen jokainen uskoi esitysohjelman olevan jotain hienoa. 

Tytöt esiintyivät kevätnäytöksissä upeasti omat vanhempansa rinnallaan. Kevätnäytöksessä Cereza esiintyi viimeistä kertaa nykyisellä kokoonpanollaan ja lauantain näytös saikin tunteellisen päätöksen, kun viimeisen kerran tytöt olivat yhdessä lavalla. 





Jasmin ja Siiri siirtyvät uusien haasteiden pariin, ja ainakin Jasminin taivalta voi seurata tulevana kesänä kolmiloikan parissa. :) Toukokuun lopulla saamme joukkueeseemme uusia tyttöjä toisesta seuramme joukkueesta ja heihin pääsette tutustumaan hieman myöhemmin. 

Nykyisellä Cerezalla on kuitenkin huomisen seuran kauden yhteisen lopetuksen lisäksi edessään vielä ehkä joukkueen historian hienoimmat kauden päättäjäiset! :D 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti