torstai 17. elokuuta 2017

Kilpasarjan leiritys Kuortaneella

Cereza on palaillut vähitellen kesälomalta takaisin treeniarkeen. Viime viikonloppuna Cereza osallistuikin Kuortaneella järjestetylle kilpasarjan leirille.

Kohti Kuortanetta lähdettiin hyvissä ajoin lauantaiaamuna. Matka koki pienen epäonnentöyssyn jo torstain treeneissä, kun Martta loukkasi polvensa kompuroimalla alkulämmittelyssä. Tammikuun Kisakallion leirin kaavaa noudattaen Martta valmistautui seuraamaan leiriä sivusta muiden ahkeroidessa.



Lauantaina leiripäivämme sisälsi Kasva urheilijaksi -testit, jalkatekniikkaa, fysiikkaa ja vartalotekniikkaa.  Jo pelkästään lauantain Kasva urheilijaksi -testeissä tytöt ylittivät itsensä ja jaksoivat upeasti antaa kaikkensa testin joka osa-alueella. Cerezan lauantain lempitunti oli ehdottomasti Hanna ja Timo Korjuksen pitämä jalkatekniikka.




Lauantain päivällisellä tytöt saivat valmentajilta tehtävän jonka tarkoituksena oli miettiä mitä itselle tärkeää on tapahtunut vuosien varrella ja mitkä tapahtumat ovat johtaneet siihen, että nyt ollaan osa Cerezaa. Tehtävän avulla tytöt pystyivät myös hieman tutustumaan toisiinsa.

Sunnuntain leiripäivä aloitettiin aamupalalla, jossa oli havaittavissa pientä väsymystä, ei niin hyvin nukutun yön jäljiltä. Aamupalan jälkeen koko joukkueen voimin tehtiin reipas kävelylenkki Kuortaneen urheiluopiston upeissa metsämaisemissa.




Sunnuntain leiripäivän ohjelmassa oli tanssitunti, liikkuvuustestit, kehonhallintaa ja hyppyjä. Liikkuvuustesteistä tytöt suoriutuivat hienosti ja tsemppasivat itsensä hyviin tuloksiin. Kehonhallinta ja hyppytunnilla koettiin jälleen oivalluksia, ja varsinkin kehonhallinta nousi yhdeksi tyttöjen lempitunniksi. Hanna kehonhallintatunnilla oli aikaa ajatella ja todella keskittyä oman kehon toimintaan.




Leirin lopetuksen yhteydessä palkittiin jokaisesta joukkueesta liiton puolesta tsemppari, joka on leirin aikana ylittänyt itsensä ja tsempannut itsensä hienoihin suorituksiin. Cerezan tsempparina palkittiin Ina! :) Leiritunneilla Ina kohtasi haasteita ja joutui kokeilemaan itselleen haastavia juttuja eikä siitäkään huolimatta luovuttanut. Kasva urheilijaksi -testeissä sukkulajuoksussa Ina osoitti äärimmäistä sisua ja juoksi itselleen hyvän tuloksen. :) Tsempparipalkinnon kakkossijalle pääsi Martta, joka uskomattoman sisukkaasti tsemppasi, venytteli ja yritti kaikkea mihin pystyi, pysyäkseen toisten mukana koko viikonlopun kipeästä polvesta huolimatta! :)



Kuortaneen leiristä jäi koko tiimille todella antoisa olo ja leirillä koetut oivallukset saadaan toivottavasti myös treenisalille käyttöön. Kevään leiriä odotellaankin jo innolla! :)

Cerezaa ei nyt syksyn aikana nähdä kisamatolla vaan keskitymme treenaamaan kevättä varten. Syksyllä meillä on joukkueen omien leirien lisäksi tulossa mm. seuran leiri, jossa pääsemme aivan mahtavien kouluttajien oppiin. :)

Ihanaa elokuuta kaikille ja kiitos Kuortaneen leirille osallistuneille treeniseurasta! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti