torstai 7. huhtikuuta 2016

Kevään kisakauden avaus

Cereza avasi kevään kisakautensa viime lauantaina 2.4. Tul:n Varsinais-Suomen piirinkisoissa Liedossa. Uuden ohjelman kanssa on tehty töitä ahkerasti koko kevään ajan ja tytöille on saatu luotua hyvä kisavarmuus. Nyt keväällä Cereza teki syksyn jälkeen paluun 14-16 -vuotiaiden kilpasarjaan ja puolet joukkueen tytöistä pääsivät kilpailemaan ensi kertaa kovatasoiseen sarjaan.


Valmistautuminen piirinkisoja varten alkoi jo torstaina, kun sisarjoukkueemme Cilienin kanssa esitimme uudet kilpailuohjelmamme ensi kertaa omille vanhemmillemme. Cereza sai vanhemmilta todella hyvää palautetta omasta ohjelmastaan, mikä antoikin hyvää tsemppiä alkavaan kisakauteen.
Lauantaiaamuna lähdimme jo hyvissä ajoin Raumalta kohti Lietoa. Kisapaikalla valmistautuminen alkoi kisakampauksen ja irtoripsien laitolla ennen harkkasuoritusta.



Harkkasuoritus oli perushyvää Cerezaa, mutta valmentajat kokivat, että tytöiltä puuttui selkeästi harkassa ohjelman vaatima tunne. Ilmettä ohjelmasta harkassa jo löytyi, mutta oikea tunne ei ohjelman tarinan osalta välittynyt.

Harkkasuorituksen jälkeen jatkettiin kisavalmistautumista meikkien tekemisellä. Kisapäivä oli aikataulultaan hyvin tiukka, sillä suoritusvuoromme oli jo numerolla 13.


Kisasuoritus oli todella onnistunut sekä tytöt että valmentajat olivat tyytyväisiä kevään kisa-avaukseen. Kisasuorituksesta tytöt onnistuvat tekemään hyvin yhtäaikaisen ja ohjelman tunne/tarina välittyivät hienosti tyttöjen eläytymisen kautta.

Oman kisasuorituksensa jälkeen Cereza keskittyi odottamaan jännityksellä omia pisteitään sekä kannustamaan samassa sarjassa kilpailevaa sisarjoukkuettaan Cilieniä.


Ensimmäisten kisojen osalta suorituksen lisäksi pisteet olivat koko joukkueen mieleen, lukuun ottamatta sulkasadon tuomaa pukuvähennystä. :) Tällä viikolla tavoitteena on tehdä ahkerasti töitä Länsi-Suomen aluekisoja varten ja lähteä parantamaan kisa-avauksesta saavutettuja pisteitä ensi viikonloppuna Turkuun.

2 kommenttia:

  1. tippuiko teillä siis puvun höyhenet matolle vai? ja mikä on teidän teema ja mitkä pisteet saitte?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hiuskoristeena olleita höyheniä katkesi ja putosi matolle..keväänohjelman teemana on Ruma ankanpoikanen..

      Poista