tiistai 26. huhtikuuta 2016

TUL:n mestaruuskilpailut

Cereza jatkoi kevään kilpailukautta 23.4. Turussa järjestetyissä TUL:n mestaruuskilpailuissa. Kisaviikko käytettiin tonttuilun lisäksi oikean kisafiiliksen löytämiseen ja rentoon tekemiseen, jotta turha jännitys saataisiin jätettyä kotiin kisapäivänä.

Kohti Turkua lähdettiin aikaisin lauantaiaamuna ja edessä olevasta kisapäivästä oli tulossa pitkä, koska suoritus vuoromme olisi vasta numerolla 52. Siiri oli kisoihin lähdettäessä hieman kuumeinen,  mutta joukkueen onneksi Siiri jaksoi tsempata koko päivän todella upeasti muun joukkueen mukana.

Aamun kisaharkka oli rento ja hyvä suoritus, vaikkakin pientä parannettavaa kisasuoritusta varten jäi. Hieman epäonnistuneen aluekisasuorituksen jälkeen hyvin sujunut kisaharkka toi haluttua fiilistä kisapäivään. Kisaharkan jälkeen kisameikkien ja -kampausten kanssa edettiin rauhassa, koska aikaa kisasuoritukseen oli reilusti.

#Selfie

#Upea lopputulos

Kisapäivän aikana ehdittiin nauttia  muiden joukkueiden upeista suorituksista, tehdä ostoksia Piruetin myyntipisteellä ja ulkoilla perinteiseen tapaan viereisessä leikkipuistossa.





Kisasuoritukseen valmistauduttiin hyvin ja rauhassa. Kävimme yhdessä joukkueena läpi kisaharkassa virheitä sisältäneitä kohtia ja haimme varmuutta sekä tarkkuutta omaan tekemiseen. Kisamatolle Cereza asteli varman oloisena ja suoritus olikin aivan jotain muuta kuin kahta viikkoa aikaisemmin aluekisoissa nähty Cereza.



Cerezan kisasuoritus oli todella onnistunut ja yhtäaikainen. Ne kohdat, jotka ovat kuluneen kauden aikana tuottaneet päänvaivaa onnistuivat kisasuorituksessa upeasti. Tytöt tekivät todella upean paluun kisamatolle aluekisan pettymyksen jälkeen ja pitivät päänsä kylmänä juuri silloin kun sitä vaadittiin. Valmentajat kuten myös tytöt itse olivat kisasuoritukseensa äärimmäisen tyytyväisiä. Pisteitä odotettiin suurella jännityksellä ja lopulta kun pisteet kuulutettiin, oli koko joukkueen päivä räntäsateesta huolimatta äärimmäisen aurinkoinen. :)

Upeat täyden kympin tytöt!

Cereza saavutti upealla kisasuorituksellaan tälle kaudelle asetetun pistetavoitteensa ja vähän päälle. :) Rumat ankanpoikaset todella pääsivät Turussa lentoon ja pitkän kevään kova työ palkittiin ansaitusti.



Ensi kertaa tällä kaudella samoissa kisoissa kilpailivat myös Vaasan Vasamattarien Adelina, jonka tyttöihin Cerezat tutustuivat Vierumäen aluerinkileirityksessä. Ehdimme myös Cerezan kisasuorituksen jälkeen nappaamaan yhteiskuvan Adelinan tyttöjen kanssa. Onnittelut vielä Adelinalle hienosta kisasuorituksesta!


Pitkän, mutta erittäin onnistuneen kisapäivän jälkeen suuntasimme hyvillä mielin takaisin kohti Raumaa. Paluumatkalla Tinjan kyytiin uskaltautuneet Martta, Jasmin ja Aino pienellä yllytyksellä päättivät kokeilla tarjolla olleita äärimmäisen herkullisia Poppamies salmiakkikarkkeja. Kokeilu oli todella menestyksekäs! :D Hieman tuliset salmiakkikarkit veivät tyttöjen kielet mennessään ja vaihtoehtona ei ollut muuta kun tehdä kaakaon mittainen pysähdys Raision abc:lle, jotta tyttöjen makuaisti saataisiin palautumaan. :D



Nyt Cereza keskittyy tulevilla viikoilla Rauman Naisvoimistelijoiden kevätnäytökseen ja lisäksi tiedossa ovat yhteistreenit omien vanhempien sekä kummijoukkue Tsinnioiden kanssa. Kevätnäytöksen jälkeen ajatukset palaa jälleen täyspainoisesti kisamatolle, kun edessä on vielä kauden neljännet ja samalla viimeiset kisat yli 14 -vuotiaiden mestaruuskisat Vantaalla.

Cereza lähtee onnistuneista kisoista saadulla energialla innokkaasti kohti tulevia treenejä. Ihanaa viikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti