sunnuntai 10. huhtikuuta 2016

Länsi-Suomen aluekilpailut

Cerezan kevään kisakausi jatkui eilen 9.4. Turussa Länsi-Suomen aluekisoissa. Tavoitteena kisoissa oli parantaa tulosta edellisen lauantain piirinkisoista. Kisaviikolla teimme ohjelmaan muutamia muutoksia, tavoitteena parantaa erityisesti teknisiä pisteistä.



Lauantaiaamuna suuntasimme hyvissä ajoin kohti Turkua. Kisapäivä alkoi harkkasuorituksella, joka oli perus Cerezaa, vaikkakin mukaan mahtui myös muutamia eriaikaisuuksia ja turhia sipsutusaskelia.Kisaharkan jälkeen jatkoimme kisapäivää meikin ja hiustenlaiton parissa.


Kun kisat käynnistyivät kannustimme sisarjoukkuettamme Cilieniä heidän kauden viimeisessä kisasuorituksessaan, jonka jälkeen aloitimme keskittymisen omaan suoritukseemme. Suorituksemme oli numerolla 14 ja saimme päättää oman sarjamme.


Kisasuoritus ei ollut parasta mahdollista Cerezaa, suoritus sisälsi useita hämmentäviä eriaikaisuuksia ja kuviovirheitä. Suoritus parantui selkeästi loppua kohti, mutta alun eriaikaisuuksien pelättiin näkyvän pisteissä.


Kisasuorituksen jälkeen kannustimme seuramme muita joukkueita heidän suorituksissaan ja odotimme jännityksellä omia pisteitämme. Kun pisteet julkaistiin, osasimme olla tyytyväisiä sekä teknisiin että taiteellisiin pisteisiin, mutta hyvin alhaiset suorituspisteet laskivat tunnelmaa. Suorituspisteet eivät olleet sillä tasolla, mitä odotimme, huolimatta suorituksen sisältämistä virheistä.


Nyt tavoitteena on tehdä ahkerasti töitä kotisalilla seuraavat kaksi viikkoa, jotta ankanpoikasten turha jännitys ja tutina saadaan jätettyä kotiin Tul:n joukkuevoimistelun mestaruuskisoissa. Onnittelut vielä sarjamme upeille mitallisteille hienoista suorituksista. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti