sunnuntai 9. lokakuuta 2016

Alkusyksyn kuulumisia

Cerezan alkusyksy on kulunut treenisalilla tiiviisti pallo-ohjelman parissa. Ohjelma on kasvanut koko syksyn ajan hienosti ja vähitellen tyttöjen tekemisessä alkaa näkyä varmuutta uuden välineen kanssa. Pallo-ohjelma on teemaltaan hyvin herkkä, joka vaatiikin tytöiltä aivan uudenlaista eläytymistä ja liikekieltä kuin aikaisemmat ohjelmat. Vaikka tekemistä vielä ohjelman kanssa on paljon, odotamme silti jo innolla syksyn kisakauden alkua. :)


Kesän aikana valmentajat hankkivat yhdessä tyttöjen vanhempien kanssa tytöiltä salaa heille uudet joukkuehupparit. Syksyn ensimmäisien testien lopuksi tytöt saivat palkinnoksi uudet hupparit, joita eivät todellakaan osanneet odottaa. Yllätys oli todella mieluisa ja onnistunut. :)





Syksy toi uuden välineen, ohjelman ja hupparien lisäksi mukanaan myös uuden maskotin joukkueellemme. Tsemppi-Seppo sai itselleen kaverin elokuun alussa, kun uusi odotettu maskottimme päätti syntyä. Ihana uusi maskottimme vieraili ensi kertaa treeneissämme 27.9..


Cereza vietti syksyn joukkueiltaa Tinjan luona 29.9.. Joukkueillan aikana katsoimme vanhoja kisasuorituksia ja esiintymisiämme viimekaudelta, aloitimme syksyn pukujen koristelun sekä testasimme kisakampausta ja -meikkiä. Joukkueillan aikana päästiin myös jouluisiin tunnelmiin, kun tyttöjen toiveesta nautittiin Tinjan keittämää riisipuuroa ja glögiä sekä Martan paistamia joulutorttuja. :D


Tällä hetkellä meillä on treeneissä menossa koksuviikot, joiden aikana pyrimme selättämään valtavan määrän ohjelman kokonaisia. Treeni on jo ensimmäisen viikon aikana tuottanut tulosta, kun ohjelma on siistiytynyt selkeästi. Alkavaan kisakauteen on enää neljä viikkoa aikaa!! :)


Tsemppiä kaikille viimeiseen rutistukseen ennen kisakauden alkua!! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti