tiistai 8. marraskuuta 2016

Syksyn kisakauden avaus

Cereza avasi syksyn kisakauden viime sunnuntaina 6.11. Tul:n Varsinais-Suomen piirinkisoissa Kupittaalla. Kisakauden avaukseen lähdettiin odottavin mielin ja kohti Turkua lähdettiinkin hyvissä ajoin sunnuntaiaamuna.


Kisapäivä aloitettiin vauhdikkaasti hiustenlaitolla ja kisameikkien tekemisellä, koska kisaharkan jälkeen aikaa oli hyvin rajallisesti. Valmistautuminen kisaharkkaan oli todella vauhdikas, mutta vauhdikkaasta lämpästä huolimatta Cerezan harkkasuoritus oli hyvä, muutamia eriaikaisuuksia lukuun ottamatta.



Kisaharkan jälkeen viimeistelimme meikit sekä kisakampaukset ja aloitimme kisasuoritukseen valmistautumisen. Kisasuoritukseen valmistautuminen sujui hyvin ja saimme tarkennettua ohjelman laskuja harkassa näkyneiden eriaikaisuuksien osalta. Kisamatolle asteli uuden tsemppihuudon siivittämänä rauhallinen ja varmanoloinen Cereza.


Kisasuoritus oli hyvä ja yhtenäinen, selkeästi aamun harkkasuoritusta parempi. Suoritus sisälsi muutamia pudotuksia, mutta ne eivät tyttöjen tekemistä häirinneet. Kauden avauksesta jäi kaikille todella positiivinen mieli ja pisteisiinkin olimme tyytyväisiä, pukuvähennystä lukuun ottamatta.




Kuluvan viikon aikana teemme ohjelmaan pieniä muutoksia, teknisiä pisteitä parantaaksemme ja haemme hyvää fiilistä aluekisasuoritusta silmällä pitäen.


Tsemppiä valmistautumiseen kaikille tulevana viikonloppuna kisaaville!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti